Back to homepage

Etiketë "Opinione"

ASH në opozitë reagonte ashpër, tani heshtë!

ASH në opozitë reagonte ashpër, tani heshtë! Updated

Shkruan: Naser Pajaziti Më çudit fakti se si Aleanca për Shqiptarët dje gjatë gjithë ditës nuk e tha asnjë fjalë apo reagim pas shpalljes së dënimeve apo qortimeve sa për sy e faqe për të akuzuarit në rastin e djegies

Read Full Article
BE “oaza” e paqes, ndryshimet kushtetuese në “dioptrinë” e Rusisë!

BE “oaza” e paqes, ndryshimet kushtetuese në “dioptrinë” e Rusisë!

Elitat politike në vend nuk e kanë luksin që ti qasen kësaj mundësie në mënyrë lakonike apo me kalkulime partiake. Ato nuk duhet të udhëhiqen nga iluzionet se refuzimet e ndryshimeve kushtetuese që janë kushti i vetëm që Maqedonia e

Read Full Article
MARRVESHJA E OHRIT, E RAMBUJESË DHE E KONÇULIT

MARRVESHJA E OHRIT, E RAMBUJESË DHE E KONÇULIT

Tri marrveshje të njohura janë të luftërave për liri e çlirim të popullit shqiptar në Kosovë, Maqedoni të Veriut dhe në Luginë të Preshevës! Marrveshja e Rambujesë, Marrveshja e Konçulit dhe Marrveshja e Ohrit! Te tri marrveshjet janë rezultat i

Read Full Article
Diskriminimi i shqiptarëve në ASHAM ka traditë 55 vjeçare (Pjesa e pestë – fund)

Diskriminimi i shqiptarëve në ASHAM ka traditë 55 vjeçare (Pjesa e pestë – fund) Updated

Shqiptarët duhet ta kenë Akademinë e tyre Shkruan: Driton ZENKU Në një vend ku ndërthuret gënjeshtra dhe pseudoshkenca, nuk ka vend edhe për faktet dhe shkencë të mirëfilltë. As që mund të jenë në kohezion dhe në një tavolinë gjuha

Read Full Article