Back to homepage

Etiketë "OSBE"

Osmani tregon prioritetet e kryesimit me OSBE-në

Osmani tregon prioritetet e kryesimit me OSBE-në

“Forcimi i aktiviteteve në terren do të jetë prioriteti kryesor i kryesimit të Maqedonisë së Veriut  me OSBE-në”, tha Bujar Osmani, Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut dhe kryetar i ri i OSBE-së në vitin 2023 në

Read Full Article
LSDM dhe BDI përshëndesin kryeminin me OSBE

LSDM dhe BDI përshëndesin kryeminin me OSBE

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet marrjen e kryesimit të Maqedonisë së Veriut me Organizatën më të madhe rajonale të sigurisë në botë. BDI vlerëson se ky është suksesi i madh i vendit tonë në arenën ndërkombëtare. Nën sloganin “për njerëzit

Read Full Article
Osmani merr timonin e OSBE-së, Nurellari: Besoj se është një ndër politikanët më të kalitur shqiptar

Osmani merr timonin e OSBE-së, Nurellari: Besoj se është një ndër politikanët më të kalitur shqiptar

Republika e Maqedonisë së Veriut do të kryesojë me tri platforma ndërkombëtare: OSBE, A5- Karta e Adriatikut dhe PBEJL. Barra bie mbi Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, me të cilën udhëheqë për herë të parë një

Read Full Article
RMV nga një janari do ta marrë kryesimin me OSBE

RMV nga një janari do ta marrë kryesimin me OSBE

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, nëpërmjet një postimi në Facebook ka bërë të ditur se Maqedonia e Veriut në janar të vitit të ardhshëm do ta marrë kryesimin e OSBE-së. Osmani shkruan se ai ndihet i privilegjuar për

Read Full Article
Osmani në takim me Matteo Mecacci

Osmani në takim me Matteo Mecacci

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot realizoi takim me Matteo Mecacci, drejtor i Zyrës së OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut (ODIHR). Në takim u theksua bashkëpunimi ndërmjet ODHIR

Read Full Article