Back to homepage

Etiketë "OSCE"

Maqedonia e Veriut merr sot kryesimin njëvjeçar të OSBE

Maqedonia e Veriut merr sot kryesimin njëvjeçar të OSBE

Maqedonia e Veriut merr sot kryesimin njëvjeçar të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) nga Polonia, ndërsa detyrat e kryesuesit do t’i kryejë shefi i diplomacisë, Bujar Osmani. Osmani tha se Maqedonia e Veriut si kryesuese do të

Read Full Article