Back to homepage

Etiketë "Paga minimale"

DAP: Punëdhënësit mund të aplikojnë për ndihmë financiare rreth pagesës minimale

DAP: Punëdhënësit mund të aplikojnë për ndihmë financiare rreth pagesës minimale

Prej sot mund të aplikohet për ndihmë financiare për pagesën e pagës minimale. Në ueb-faqen e Drejtorisë për të Ardhura Publike, tani më ekziston softuer përmes të cilit mund të dorëzohet kërkesë për ndihmë financiare për pagesën e dallimeve të

Read Full Article
Paga minimale: Në Maqedoninë e Veriut më e lartë se në Shqipëri dhe Kosovë

Paga minimale: Në Maqedoninë e Veriut më e lartë se në Shqipëri dhe Kosovë

Ndër tre shtete ku jetojnë shqiptarët (Shqipëri, Kosovë e Maqedoni e Veriut), paga minimale më e lartë është në vendin tonë (Maqedonia e Veriut) ku vlera e pagës minimale arriti në 292 euro. Në Shqipëri paga minimale është 244 euro

Read Full Article
Kuvendi e miratoi ligjin për pagën minimale

Kuvendi e miratoi ligjin për pagën minimale

Me 90 Vota “për”, asnjë  “kundër”, dhe asnjë “të përmbajtur”, Kuvendi e miratoi ligjin për pagën minimale. Pas këtij vendimi, të gjithë qytetarët që marrin paga minimale, nga muaji prill, pagën e muajit mars do ta marrin në vlerë prej

Read Full Article
Qeveria bie dakord, do të rritet paga minimale

Qeveria bie dakord, do të rritet paga minimale Updated

Zëvendëskryeministri i Qeverisë, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi, ministrja e punës dhe politikës sociale, Jovana Trençevska, ministri për shoqëri informatike dhe administratë Admirim Aliti dhe këshilltari i kryeministrit të Qeverisë, Milan Zhivkoviq sot

Read Full Article