Back to homepage

Etiketë "Paga"

Nga shtatori rriten pagat në arsim, polici, armatë dhe mbrojtje të fëmijëve

Nga shtatori rriten pagat në arsim, polici, armatë dhe mbrojtje të fëmijëve

 LSDM përmes një komunikate për media ka njoftuar opinionin se nga shtatori muaji i ardhshëm, do të ketë rritje të pagave në disa sektore dhe atë në mbrojtje, polici, arsim dhe mbrojtje të fëmijëve. “LSDM si parti përgjegjëse në vitet

Read Full Article