Back to homepage

Tag "Panair biznesi"

Është hapur panair biznesi në Gostivar. 26 kompani ekspozojnë produktet e tyre

Është hapur panair biznesi në Gostivar. 26 kompani ekspozojnë produktet e tyre

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap të shtunën në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme

Read Full Article