Back to homepage

Etiketë "Parlamenti i Maqedonisë"

Përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022

Përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022 Updated

Në Kuvend sot përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022 dhe pritet të miratohet. Propozim-buxheti peshon 4,4 miliardë denarë. Shpenzimet e përgjithshme janë planifikuar në nivelin prej 272,4 miliardë denarë ose 35,2 për qind të BPV-së, ndërsa të hyrat e

Read Full Article