Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Parlamenti"

Nuk ka pushim për deputetët!

Nuk ka pushim për deputetët!

Kuvendi sot do ta fillojë seancën e 120-të në të cilën në rend dite janë 24 pika për debat. Për sot janë caktuar edhe vazhdimet e seancave të 71-të, 103-të, 111-të, 115-të dhe 117-të, të cilat pritet të votojnë ligjet

Read Full Article
Xhaferi: Përpjekjet për paqe dhe siguri globale, udhërrëfyes për institucionet tona

Xhaferi: Përpjekjet për paqe dhe siguri globale, udhërrëfyes për institucionet tona

Multilateralizmi paraqet gur themel mbi të cilin bazohet rendi ndërkombëtar juridik bashkëkohor dhe instrument i cili i bashkon vendet në respektimin e vlerave demokratike, duke siguruar njëherazi trajtim të barabartë të vendeve individuale në të drejtat dhe obligimet e tyre

Read Full Article
Pjesëmarrës në takimin e spikerëve të parlamenteve të vendeve anëtare të NATO-s

Pjesëmarrës në takimin e spikerëve të parlamenteve të vendeve anëtare të NATO-s

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, do të marrë pjesë në Takimin e kryetarëve të parlamenteve të vendeve anëtare në NATO, që do të mbahet sot dhe nesër në kryeqytetin e Lituanisë, në Vilnus. Në

Read Full Article
Xhaferi: Qeveria e re pritet të ndërmerr funksionet më 17 janar të vitit 2022

Xhaferi: Qeveria e re pritet të ndërmerr funksionet më 17 janar të vitit 2022

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi deklaroi se nesër është Dita D kur do t’i ndahet mandati mandatarit të ri, kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski. Duke e elaboruar tërë procedurën për zgjedhje të qeverisë së re, Xhaferi vlerëson se ajo do

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare