Back to homepage

Etiketë "Partia Demokratike Shqiptare"

Zgjedhjet në Tetovë. PDSH nga 2 ngeli me 1 këshilltar

Zgjedhjet në Tetovë. PDSH nga 2 ngeli me 1 këshilltar

Partia Demokratike Shqiptare nga 2 ngeli me 1 këshilltar. Në përbërjen e re, Lëvizja Besa do të ketë 12 Këshilltarë, BDI 11, VMRO-DPMNE 4, LSDM 2 dhe nga një Alternativa dhe PDSH. Kjo e fundit, në mandatin e kaluar kishte

Read Full Article
PDSH konsolidohet në Bogovinë. Ferhan Sejfullahi zgjidhet kryetar dege

PDSH konsolidohet në Bogovinë. Ferhan Sejfullahi zgjidhet kryetar dege

Dega e Partisë Demokratike Shqiptare në Bogovinë mbajti kuvendin e degës ku u miratua lista e delegatëve dhe u zgjodh kryesia e degës, njofton Flaka “Kuvendarët unanimisht për kryetar dege zgjodhën z.Ferhan Sejfullahi. Në këtë kuvend fjalë përshendetëse pati znj.Fatmire

Read Full Article