Back to homepage

Etiketë "Paul Pogba"

Juventus zyrtarizon blerejn e Pogba-s, gjithashtu edhe detajet ekonomike, dhe numrin që do të mbajë francezi

Juventus zyrtarizon blerejn e Pogba-s, gjithashtu edhe detajet ekonomike, dhe numrin që do të mbajë francezi Updated

Nuk kishte dyshime, pas zbarkimit të së premtes së kaluar, ekzaminimeve mjekësore të së shtunës dhe takimit me shokët e vjetër, vjen edhe zyrtarizimi nga Juventus. Paul Pogba firmosi kontratë katërvjeçare dhe do të përfitojë tetë milionë euro rrogë bazë

Read Full Article