Back to homepage

Etiketë "Pavle Trajanov"

Trajanov: Propozimi është kundërthënës, të mos firmoset!

Trajanov: Propozimi është kundërthënës, të mos firmoset!

Lidhja Demokratike e Pavle Trajanovit, e cila është pjesë e koalicionit qeveritar u shpreh kundër miratimit të propozimit francez. Sipas kësaj partie, propozimi është kundërthënës dhe i jep mundësi Bullgarisë të ndërhyjë në punët e brendshme të Maqedonisë, posaçërisht ne

Read Full Article
Trajanov ngre shqetësimin: Propozimi i ASH për 8 njësi zgjedhore forcon pozicionet e BDI

Trajanov ngre shqetësimin: Propozimi i ASH për 8 njësi zgjedhore forcon pozicionet e BDI

Deputeti i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov në “Click Plus” tha se në rast se pranohet propozimi i Aleancës për Shqiptarët për model zgjedhor me 8 njësi, do të forcohen pozicionet e Bashkimit Demokratik për Integrim. “Ja, nëse pranohen 8 njësi

Read Full Article