Back to homepage

Etiketë "PDK"

Arsim Bajrami, Agim Çekue figura tjera i kthehen aktivizmit në PDK, themelojnë Këshillin Politik

Arsim Bajrami, Agim Çekue figura tjera i kthehen aktivizmit në PDK, themelojnë Këshillin Politik

Në 23 vjetorin e themelimit të partisë, Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, me vendim të Kryesisë, ka themeluar sot Këshillin Politik, një organ këshillëdhënës i partisë. Këshilli Politik ka 31 anëtarë, ndërsa përbëhet nga koordinatori dhe 30

Read Full Article
Thaçi porosi nga Haga për PDK-në: Qëndroni të bashkuar, unë sfidën e tejkaloj

Thaçi porosi nga Haga për PDK-në: Qëndroni të bashkuar, unë sfidën e tejkaloj

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, njëherit ish-kryetar i Partisë Demokratike, sot nga Haga u ka dërguar një mesazh aktivistëve dhe zyrtarëve të subjektit që e drejtonte. Këtë e bëri të ditur, kryetari i Skënderajt, Fadil Nura, gjatë një paraqitje të

Read Full Article