Back to homepage

Etiketë "Peace Festival"

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

21 vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit këtë vit e përmbyllëm me “Peace Festival” të suksesshëm, në sheshin Skenderbeu në Shkup. Me këtë rast shpreh falenderim për gjithë të pranishmit që ishin me mijëra në numër, bashkë me artistët

Read Full Article
Nesër në Shkup mbahet Peace Festival për përvjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Nesër në Shkup mbahet Peace Festival për përvjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Nesër, 13 Gusht 2022, në një dimension krejtësisht tjetër nga organizimet konvencionale, në frymën e rinisë dhe muzikës do të shënohet përvjetori i 21-të i Marrëveshjes së Ohrit. Bëhet fjalë për festivalin më të ri muzikor “Peace Festival” që me

Read Full Article