Back to homepage

Etiketë "Peace Forum Dialogue"

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

21 vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit këtë vit e përmbyllëm me “Peace Festival” të suksesshëm, në sheshin Skenderbeu në Shkup. Me këtë rast shpreh falenderim për gjithë të pranishmit që ishin me mijëra në numër, bashkë me artistët

Read Full Article
Grubi: Përmes një shoqërie të barabartë përfitojmë të gjithë

Grubi: Përmes një shoqërie të barabartë përfitojmë të gjithë

Zëvendës kryetari i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi sot ka marrë pjesë në ditën e tretë dhe të fundit të Shkollës për liderë të rinjë “Peace Forum Dialogue” që organizohet në kuadër

Read Full Article
Ish ambasadori shqiptar: Ali Ahmeti është kryediplomati më i mirë në RMV

Ish ambasadori shqiptar: Ali Ahmeti është kryediplomati më i mirë në RMV Updated

Ish ambasadori, Arben Çejku në ditën e tretë të shkollës për lider të rinjë, “Peace Forum Dialogue”, duke folur për figurën e një lideri, morri shembull kreun e Bashkimit Demokratik për Integrim për të cilin tha se nuk është një

Read Full Article
Hoxhiç: Marrëveshja e Ohrit ndali diskriminimin, e ndryshoi në tërësi vendin tonë

Hoxhiç: Marrëveshja e Ohrit ndali diskriminimin, e ndryshoi në tërësi vendin tonë

Në ditën e dytë të shkollës për lider të rinjë, “Peace Forum Dialogue”, zëvendës drejtori i agjencisë për realizimin e të drejtave të bashkësive jo shumicë, Xhelal Hoxhiç ka thënë se Marrëveshja e Ohrit e ndryshoi në tërësi vendin tonë,

Read Full Article
Nga punimet e  shkollës për liderë të rinj Peace Forum Dialogue

Nga punimet e shkollës për liderë të rinj Peace Forum Dialogue

Profesori i Fakultetit Juridik dhe Shkencave Politike dhe ish politikani, Gordan Georgiev, mbajti një ligjëratë me temë “Lidershipi në kohë të komplikuara politike” në Shkollën për liderë të rinj Peace Forum Dialogue. Geogrgiev foli se cilat janë postulatet kryesore të

Read Full Article