Back to homepage

Etiketë "Pedofilia"

Pedofili nga Tetova ngacmon dhe shantazhon 12-vjeçaren nga Kosova

Pedofili nga Tetova ngacmon dhe shantazhon 12-vjeçaren nga Kosova

I ka kërkuar foto nudo dhe kur vajza e mitur nuk ia ka dërguar, ia ka marrë fotot dhe videot nga profili dhe ka nisur t’ia publikojë në rrjetet sociale me shkrime të turpshme dhe ofenduese. Në këtë formë një

Read Full Article
Në RMV momentalisht ka 294 pedofilë të regjistruar, ekspertët alarmojnë për sensibilizim më të madh të publikut dhe mbrojtje të fëmijëve

Në RMV momentalisht ka 294 pedofilë të regjistruar, ekspertët alarmojnë për sensibilizim më të madh të publikut dhe mbrojtje të fëmijëve Updated

Katër persona i janë shtuar Regjistrit të Pedofilëve të Maqedonisë së Veriut vetëm në tre-mujorin e parë të këtij viti. Aktualisht në regjistër janë të regjistruar 294 persona të cilët me vendim të plotfuqishëm janë dënuar për vepra penale që kanë të

Read Full Article