Back to homepage

Etiketë "Pensionet"

Rritja e pensioneve në Maqedoni, barazimi pensional do të bëhet dy herë në vit

Rritja e pensioneve në Maqedoni, barazimi pensional do të bëhet dy herë në vit

Profesoresha universitare Jadranka Mërshiq dhe ish-drejtoresha e Shoqatës së Parë të Pensionistëve KB tha se është rregullimi i rregullt i pensioneve që ruan fuqinë blerëse të pensioneve dhe pakënaqësia me rritjen aktuale është për shkak të rritjes së shpenzimeve për

Read Full Article
Pensionet nga ky muaj më të larta prej së paku 8 për qind

Pensionet nga ky muaj më të larta prej së paku 8 për qind

Pensionistët në Maqedoni do të marrin pensionet e muajit shtator në fund të muajit me një rritje prej së paku 8 për qind. Shuma e saktë e rritjes do të qartësohet pas analizës së të dhënave të fundit statistikore lidhur

Read Full Article
Pensionet e marsit do të dalin me rritje

Pensionet e marsit do të dalin me rritje

Për më shumë se 330 mijë pensionistë, pensioni i muajit mars do të jetë më i lartë për 1.000 denarë, me çka realizohet ndihma financiare intervenuese direkte e dakorduar, e cila me të njëjtën shumë do të përfshihet në muajt

Read Full Article
Maqedonia e Veriut me pensione më të larta, pason Shqipëria. Kosova e fundit!

Maqedonia e Veriut me pensione më të larta, pason Shqipëria. Kosova e fundit! Updated

Maqedonia e Veriut është ndër vendet me pensione më të larta në rajon, duke arritur shifrën mesatare prej rreth 258 euro në muaj ndërsa Shqipëria renditet ndër vendet me numrin më të lartë të pensionistëve pasi në këtë vend janë

Read Full Article
Nga nesër fillon pagesa për pensionet e muajit shkurt

Nga nesër fillon pagesa për pensionet e muajit shkurt

Qeveria në mbëledhjen e 16 të saj miratoi informacionin sipas të cilit pensionet e muajit shkurt do të përgatiten para kohe për pagesën në para të gatshme në katër grupe, duke filluar prej më 24 shkurt të vitit 2022 deri

Read Full Article