Back to homepage

Etiketë "Pensionistët"

Pensionet e marsit do të dalin me rritje

Pensionet e marsit do të dalin me rritje

Për më shumë se 330 mijë pensionistë, pensioni i muajit mars do të jetë më i lartë për 1.000 denarë, me çka realizohet ndihma financiare intervenuese direkte e dakorduar, e cila me të njëjtën shumë do të përfshihet në muajt

Read Full Article
Nga nesër fillon pagesa për pensionet e muajit shkurt

Nga nesër fillon pagesa për pensionet e muajit shkurt

Qeveria në mbëledhjen e 16 të saj miratoi informacionin sipas të cilit pensionet e muajit shkurt do të përgatiten para kohe për pagesën në para të gatshme në katër grupe, duke filluar prej më 24 shkurt të vitit 2022 deri

Read Full Article
Pensionet, filloi pagesa për dhjetorit

Pensionet, filloi pagesa për dhjetorit

Ministria e Punës dhe Politikës Soviale ka njoftuar se prej sot, 27.12.2021 ka filluar pagesa me etapa të pensioneve të dhjetorit. Pagesa do të realizohet me grupe edhe atë: Për pensionet deri 11.000 denarë, pagesa do të realizohet sot, më

Read Full Article