Back to homepage

Etiketë "Peter Siarton"

Siarto sot viziton Shkupin

Siarto sot viziton Shkupin

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot do ta presë ministrin e Punëve të Jashtme dhe të Tregtisë së Hungarisë, Peter Siarton, i cili do të qëndrojë për vizitë pune njëditore në vendin tonë. Siç informojnë nga Ministria e

Read Full Article