Back to homepage

Tag "Petre Shilegov"

Shilegov ka një shpjegim për konfliktin Gruevski-Mickovski: Bëjnë sikur grinden!

Shilegov ka një shpjegim për konfliktin Gruevski-Mickovski: Bëjnë sikur grinden!

Ish-kryetari i Shkupit dhe anëtar i Komitetit Ekzekutiv të LSDM-së, Petre Shilegov pretendon se nuk ka mundësi që LSDM të pranojë koalicion me Nikolla Gruevskin dhe se dyshon se grindjet mes tij dhe liderit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski janë të

Read Full Article
Shilegov ka paguar 90 mijë denarë për uiski dhe biftekë

Shilegov ka paguar 90 mijë denarë për uiski dhe biftekë

VMRO-DPMNE ka publikuar dokumente dhe fatura të restoranteve ku kishte paguar ish-kryetari i Shkupit, Petre Shilegov. Por gjitha këto fatura ishin shlyer nga buxheti zyrtar i Qytetit të Shkupit. “Në një lokal janë shpenzuar mbi 90 mijë denarë, ku kanë

Read Full Article