Back to homepage

Etiketë "Petro Poroshenko"

Ish-presidenti ukrainas: Putin është kriminel lufte

Ish-presidenti ukrainas: Putin është kriminel lufte

Ish-presidenti ukrainas Petro Poroshenko deklaroi sot se presidenti rus Vladimir Putin është një kriminel lufte për situatën katastrofike humanitare të shkaktuar mbi popullin ukrainas, duke argumentuar se lufta e tanishme 11-ditore duhet të konsiderohet një luftë e përbashkët ndërsa rreziku

Read Full Article
Ish-presidenti ukrainas: I kërkoj botës “mos i besoni Putinit”

Ish-presidenti ukrainas: I kërkoj botës “mos i besoni Putinit”

Ish-presidenti ukrainas Petro Poroshenko tha se bota nuk duhet t’i besojë informacioneve që presidenti rus Vladmir Putin dhe zyra e tij po transmetojnë në lidhje me negociatat me Ukrainën pas pushtimit të vendit. “Dua të pyes të gjithë shikuesit e

Read Full Article