Back to homepage

Etiketë "pikat kufitare"

Në pikat kufitare për hyrje dhe dalje pritet deri 1 orë!

Në pikat kufitare për hyrje dhe dalje pritet deri 1 orë!

Komunukacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është rritur. Në vendkalimin kufitar Tabanoc koha për pritje dhe dalje është rreth 60 deri 90 minuta, ndërsa

Read Full Article
Zhvillimet në veri, Qeveria: Barrikadat në veri hiqen sot, më 1 gusht

Zhvillimet në veri, Qeveria: Barrikadat në veri hiqen sot, më 1 gusht Updated

Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm dhe shefja e UNMIK-ut Caroline Ziadeh po ndjek me shqetësim zhvillimet në veri të Kosovës. Ajo përmes një deklarate për media ka bërë thirrje për qetësi, rivendosje të lirisë së lëvizjes dhe shmangie të

Read Full Article
Situata në pikat kufitare në të gjithë vendin  paraqitet e qetë

Situata në pikat kufitare në të gjithë vendin paraqitet e qetë

Situata në pikat kufitare në të gjithë vendin mëngjesin e së martës paraqitet e qetë dhe pa radhë pritjeje. Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme në shumicën prej pikëkalimeve kufitare pritjet nuk shkojnë më shumë se 5

Read Full Article