Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Pofix"

Zjarri në Tetovë, dëmi mbi 12 milionë euro

Zjarri në Tetovë, dëmi mbi 12 milionë euro

Pas zjarrit të shkaktuar dje në Tetovë pronari i kompanisë PoFix duke falenderuar qytetarët dhe autoritet që ofruan ndihmë gjatë zjarrit u shpreh se dëmet materiale kalojnë shifrën e mbi 12 milionë eurove. ”Ministrisë, komunës, njerëzve maqedonve, shqiptarëve nga Kavadari

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare