Back to homepage

Etiketë "Policia Financiare"

Ruskoska bastis zyrën e Muaremit, nuk dihet nëse ka lidhje me rastin e muajt Prill!

Ruskoska bastis zyrën e Muaremit, nuk dihet nëse ka lidhje me rastin e muajt Prill! Updated

Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion ka bastisur zyrat e Policisë Financiare. Prokurorja Villma Ruskoska tha se janë në procedurë para hetimore që sipas denoncimeve të qytetarëve ka dyshime për keqpërdorime nga Drejtoria e udhëhequr nga Arafat Muaremi. Organi

Read Full Article