Back to homepage

Etiketë "Pollog"

Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Shoqata për Psikoterapi dhe Këshillim “Korteks” – Tetovë në bashkëpunim me Rrjetin Nacional kundër Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje prezantoi gjetjet e anketës “Analiza e gjendjes me shërbime të specializuara të aksesueshme e që janë në dispozicion për

Read Full Article
Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Fundjavën e kaluar nga ora 22.00 deri në 03:00 në hapësirën e Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë është kryer kontroll aksion ndaj drejtuesve të mjeteve nëse dhe sa prej tyre drejtojnë automjetin nën ndikimin e alkoolit, përcjell Flaka.

Read Full Article