Back to homepage

Etiketë "Portugali"

Në Portugali mbi 3000 zjarrfikës po luftojnë me zjarrin

Në Portugali mbi 3000 zjarrfikës po luftojnë me zjarrin

Zjarret po përfshijnë Portugalinë veriore dhe qendrore, ku rreth 3,000 zjarrfikës dhe më shumë se 60 aeroplanë po luftojnë për të shuar flakët mes “temperaturave përvëluese”. Autoritetet thanë se 12 zjarrfikës dhe 17 civilë kërkuan ndihmë mjekësore për të trajtuar

Read Full Article