Back to homepage

Tag "Postat e Maqedonisë"

Edhe Postat në grevë. Të punësuarit kërkojnë paga më të larta

Edhe Postat në grevë. Të punësuarit kërkojnë paga më të larta

Për sot Sindikata e Postës së Maqedonisë dhe Organizata sindikaliste e SH.A. Posta e Maqedonisë së Veriut kanë paralajmëruar grevë të përgjithshme të të punësuarve në Postë me kërkesë për rritje lineare të neto pagave në vlerë prej 3.000 denarëve.

Read Full Article