Back to homepage

Etiketë "Pranvera"

Pranvera fillon nesër, ja kur do të ndryshohet ora!

Pranvera fillon nesër, ja kur do të ndryshohet ora!

Pranvera fillon nesër në ora 16 e 33 minuta. Në të njëjtë kohë në hemisferën jugore fillon vjeshta. Për ditën e parë të pranverës, e cila do të zgjat 12 orë e 5 minuta, meteorologët parashikojnë mot me diell dhe

Read Full Article