Back to homepage

Etiketë "Premium Residence"

Ndërtesa e dytë nga kompleksi luksoz Premium Residence së shpejti përfundon me ndërtim

Ndërtesa e dytë nga kompleksi luksoz Premium Residence së shpejti përfundon me ndërtim

I vendosur në zemër të Shkupit dhe i vetmi kompleks gjysmë i mbyllur i këtij lloji, Premium Residence është i përbërë nga pesë ndërtesa të ndryshme të gatshme për jetë moderne në qendër të qytetit. Pas përfundimit të godinës së

Read Full Article