Back to homepage

Tag "PRIVATËSIA NË PUBLIK"

Shtatë artistë nga Serbia do të prezantojnë strategjitë dhe mikro-narrativat e tyre intime

Shtatë artistë nga Serbia do të prezantojnë strategjitë dhe mikro-narrativat e tyre intime

Nëpërmjet projektit PRIVATËSIA NË PUBLIK, shtatë artistë nga Republika e Serbisë do të prezantojnë strategjitë dhe mikro-narrativat e tyre intime, duke u mbështetur në marrëdhënien intime-publik, duke vepruar në kontekstin e realitetit të drejtpërdrejt, ku tregimet individuale krijojnë marrëdhënie të

Read Full Article