Back to homepage

Etiketë "Prizren"

Gjenden mbetje mortore në Prizren, dyshohet të jenë nga lufta e fundit në Kosovë

Gjenden mbetje mortore në Prizren, dyshohet të jenë nga lufta e fundit në Kosovë

Punëtorët e Eko Regjionit, gjatë gërmimit për të hapur një varr në varrezat myslimane në qytetin e Prizrenit, kanë hasur në mbetje mortore të një kufome e cila ishte e mbështjellë me rroba si dhe një batanije. Siç bëhet e

Read Full Article