Back to homepage

Etiketë "Prodhimet bujqësore"

Shënon rritje blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Shënon rritje blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Blerja dhe shitja e produkteve bujqësore në tremujorin e dytë të vitit 2022 është 3.369.003.000 denarë, që paraqet rritje prej 29,7 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Sipas Byrosë Shtetërore të Statistikave, rritje prej

Read Full Article