Back to homepage

Etiketë "Propozimi francez"

Të dhënat e Kuvendit tregojnë se cilët deputetë votuan për propozimin francez. Lista

Të dhënat e Kuvendit tregojnë se cilët deputetë votuan për propozimin francez. Lista

Agjencia e lajmeve Flaka ua sjell rezultatet e votimit për propozimin e Presidencës Francëze në Këshillin Europian më 30 qershor 2022, e të miratuar të shtunën në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Linku nga të dhënat zyrtare të

Read Full Article
Çfarë përmban propozimi francez që synon të zgjidhë ngërçin Bullgari-RMV

Çfarë përmban propozimi francez që synon të zgjidhë ngërçin Bullgari-RMV

Propozimi francez synon të tejkalojë dallimet mes Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut për çështjen e gjuhës dhe identitetit maqedonas, si dhe të bëhet edhe zhbllokimi i procesit për fillimin e bisedimeve me Bashkimin Evropian. Ky propozim përbëhet nga shtatë pika.

Read Full Article