Back to homepage

Etiketë "Protestë"

Kërkohet rritje e pagës minimale dhe regres për të gjithë punëtorët

Kërkohet rritje e pagës minimale dhe regres për të gjithë punëtorët

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) sot doli në protestë para Kuvendit dhe para Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriut në shprehje të pakënaqësisë nga mosvotimi i zgjidhjes ligjore, me të cilën e diela shpallet ditë jopune dhe me kërkesë

Read Full Article