Back to homepage

Etiketë "Protokolli me Bullgarinë"

Me nënshkrimin e protokollit me Bullgarinë, hapen dyert për nisjen e negociatave me BE

Me nënshkrimin e protokollit me Bullgarinë, hapen dyert për nisjen e negociatave me BE

Nënshkrimi i protokollit mes RMV dhe Bullgarisë, paraqiste kushtin kryesor i cili duhej të plotësohej që vendit t’i hapej rruga për nisjen e negociatave dhe caktimin e konferencës së parë ndërqeveritare. Osmani shprehet që: vendi ynë do të vazhdojë në

Read Full Article