Back to homepage

Etiketë "Provimi i pjekurisë"

RMV, edhe onlajn edhe në shkollë, maturantët përgatiten për provimin e pjekurisë

RMV, edhe onlajn edhe në shkollë, maturantët përgatiten për provimin e pjekurisë

Nxënësit e vitit të fundit në shkollat e mesme janë duke u përgatitur për provimet eksterne, që janë pjesë e provimit të maturës shtetërore. Nga biseda me disa mësues dhe drejtorë shkollash fitohet përshtypja se greva e pezulluar para disa

Read Full Article