Back to homepage

Etiketë "Qendër Zhupë"

Në komunën e Qendër Zhupë sot për herë të dytë po mbahen zgjedhjet për kryetar

Në komunën e Qendër Zhupë sot për herë të dytë po mbahen zgjedhjet për kryetar

 Në komunën e Qendër Zhupë sot për herë të dytë po mbahen zgjedhjet për kryetar. “Në orën 7 janë hapur të 16 qendrat e votimit, në listën e vetme zgjedhore janë të regjistruar 7154 persona dhe për ta zgjedhur kryetarin

Read Full Article