Back to homepage

Etiketë "Qendrat kulturore bullgare"

Qendrat kulturore bullgare mbijnë si kërpudha në Maqedoninë e Veriut?

Qendrat kulturore bullgare mbijnë si kërpudha në Maqedoninë e Veriut?

Pas Vanço Mihajllovit në Manastir, Mbretit Borisi i III në Ohër, tani edhe Bogdanca do të bëhet me një qendër kulturore bullgare dhe do ta mbajë emrin e Mbretit Ferdinand. Këtë e publikoi në rrjetet sociale, Viktor Stojanov, kryetar i

Read Full Article