Back to homepage

Etiketë "Qentë endacak"

Në Tetovë janë strehuar vetëm 8 qen endacakë! Qytetarët brengosen për fëmijët, kërkojnë zgjidhje

Në Tetovë janë strehuar vetëm 8 qen endacakë! Qytetarët brengosen për fëmijët, kërkojnë zgjidhje

Kanë kaluar 10 ditë që kur Komuna e Tetovës njoftoi se ka filluar me trajtimin e qeneve endacakë në qytet. Po edhe pas dhjetë ditësh shoqata e cila merret me trajtimin e këtyre qeneve thotë se deri më tani janë

Read Full Article
Qyteti i Strugës në hall me qentë endacak

Qyteti i Strugës në hall me qentë endacak

Qytetarët struganë thonë se situata me qentë endacakë në këtë qytet është alarmante. Sulmet janë bërë më të shpeshta, pasi vetëm javën e kaluar dy fëmijë të mitur dhe dy gra janë sulmuar dhe kanë përfunduar në spital, ndërsa një

Read Full Article
Tetovë: Qentë kafshuan një qytetar

Tetovë: Qentë kafshuan një qytetar

Dje (13-prill) në ora 09:00, E.M. (25) nga Tearca e Tetovës në SPB-Tetovë ka raportuar, se në këtë fshat, është kafshuar nga një qen endacak.

Read Full Article