Back to homepage

Etiketë "Qeveria e re"

Grubi: Qeveria me masa do të pamundësojë rritjen e çmimeve për faturat e ngrohjes

Grubi: Qeveria me masa do të pamundësojë rritjen e çmimeve për faturat e ngrohjes

Zëvendës kryeministri i parë i RMV-së, Artan Grubi ka njoftuar se Qeveria ka vendosur që të ndërmarrë edhe një masë ekonomike për të pamundësuar rritjen e çmimeve të faturave të ngrohjes për amvisëritë, njofton indeks.mk Ai ka thënë se Qeveria

Read Full Article
Ditë jo pune, por Qeveria e Maqedonisë mbajti seancë! Ja vendimet që u sollën

Ditë jo pune, por Qeveria e Maqedonisë mbajti seancë! Ja vendimet që u sollën

Edhe pse sot është shpallur si ditë jo pune, sërish, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka realizuar seancë. Në kuadër të kësaj seance është miratuar informacioni në lidhje me Planin për prodhim të Shoqërisë Aksionare “Elektranat e Maqedonisë së Veriut”,

Read Full Article
Sindikatat afat Qeverisë: Deri në mars ta rrisë pagën minimale në 18 mijë denarë

Sindikatat afat Qeverisë: Deri në mars ta rrisë pagën minimale në 18 mijë denarë

Më së voni deri në mars duhet të rritet paga minimale në 18 mijë denarë, në të kundërtën punëtorët do të hidhen në grevë, shkruan Alsat. Sindikatat thonë se nga muaji i ardhshëm më shumë se njëqind mijë qytetarë që

Read Full Article
“Ditë e diel ditë jopune”, prononcohet Kovaçevski!

“Ditë e diel ditë jopune”, prononcohet Kovaçevski!

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimtar Kovaçevski sot ishte për vizitë në “Dura Automotiv Sistems” dhe tha se është mundësi e mirë të shihet se si zbatohet ligji “Ditë e diel ditë jopune”. Sipas tij, punonjësit në këtë kompani e

Read Full Article
Qeveria shpall gjendjen e krizës për energji termike

Qeveria shpall gjendjen e krizës për energji termike

Qeveria e Maqedonisë së Veriut informon se ka marrë vendim për shpalljen e gjendjes së krizës në furnizimin me energji termike, me propozim të Komisionit drejtues për koordinim dhe menaxhim në sistemin e menaxhimit të krizave. “Me vendimin është konstatuar

Read Full Article