Back to homepage

Tag "Qeveria"

Qeveria do të mbajë mbledhje. Edhe Kuvendi mbanë seanca në disa komisione

Qeveria do të mbajë mbledhje. Edhe Kuvendi mbanë seanca në disa komisione

Qeveria në seancën e sotme të 85-të do ta shqyrtojë Informacionin për masat e ndërmarra të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor për përmirësimin e gjendjes me nivelin e ujit në akumulimin “Liqeni i Tikveshit”, përcjell Flaka Info Me

Read Full Article
Njihuni me lartësinë e pagave që merr kabineti qeveritar!

Njihuni me lartësinë e pagave që merr kabineti qeveritar!

Në faqen zyrtare të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, e publikuar është lista me lartësinë e pagave të Kryetarit të Qeverisë, Zëvendëskryetarëve dhe Ministrave, njofton Flaka. Nga qeveria thonë që: “Si pjesë e përpjekjeve të Qeverisë për transparencë

Read Full Article
Grubi njoftoi: Qeveria ndan 50 milion € për rrymë dhe 50 milion € për ujësjellës dhe kanalizim

Grubi njoftoi: Qeveria ndan 50 milion € për rrymë dhe 50 milion € për ujësjellës dhe kanalizim

50 milion € për energji elektrike dhe 50 milion € për rrjetet е ujësjellësit dhe kanalizimit, kështu njofton Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi pas vendimit qeveritar për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike në kohë

Read Full Article
Grubi shpalos vendimet e miratuara në qeveri

Grubi shpalos vendimet e miratuara në qeveri

Në seancën e sotme të 69-të të Qeverisë u miratuan këto vendime të rëndësishme: Shpallëm ditën Е Shtunë (20.08.2022) ditë jopune për qytetarët e komunave të Tetovës, Mavrovës dhe Rostushes, Qendrës Zhupë për shkak të procesit zgjedhor që do të

Read Full Article
Në shtator mund të ketë riformatim të qeverisë ?

Në shtator mund të ketë riformatim të qeverisë ?

A lëkundi kontesti me Bullgarinë themelet e qeverisë dhe a do t’i mbeten besnik deri në fund të mandatit partnerët e koalicionit kryeministrit Dimitar Kovaçevski, për momentin mbeten pyetje pa përgjigje të konfirmuara. Zërat për një riformatim të mundshëm të

Read Full Article