Back to homepage

Etiketë "Qeveria"

Rritje të rrogave për 2 800 denarë për të gjithë të punësuarit në sektorin publik, pjesë e dialogut mes Qeverisë dhe LSM

Rritje të rrogave për 2 800 denarë për të gjithë të punësuarit në sektorin publik, pjesë e dialogut mes Qeverisë dhe LSM

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka sqaruar që ka filluar dialogun social për rritjen e pagave prej 2 806 denarë në gjithë sektorin publik, transmeton Portalb.mk. “Qeveria dhe Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë e kanë filluar dialogun social për Marrëveshje Kolektive

Read Full Article
Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës

Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës

Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës. Greva e paralajmëruar e SASHK në shkolla dhe çerdhe pritet të fillojë më 11 prill, ndërsa kërkesat e kësaj sindikate janë rritja për 18.5% e pagave për mësimdhënësit

Read Full Article
Qeveria do të mbajë mbledhje. Ja pikat

Qeveria do të mbajë mbledhje. Ja pikat

Në rendin e ditës për shqyrtim është edhe Propozim-ligji për ratifikimin e Marrëveshjes mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë për njohje reciproke të lejeve për operatorin e autorizuar ekonomik –

Read Full Article
Kjo pritet të jetë përbërja e re e Qeverisë në krye me Kovaçevskin

Kjo pritet të jetë përbërja e re e Qeverisë në krye me Kovaçevskin

Qeveria e re, të cilën duhet ta udhëheqë Dimitar Kovaçevski do të numërojë 21 anëtarë, LSDM dhe koalicioni do të kenë 12, BDI gjashtë, ndërsa Alternativa tre ministra. Kabineti i ri qeveritar do të ketë një anëtar më shumë –

Read Full Article
130 milionë euro për masat e reja antikrizë për kompanitë dhe qytetarët

130 milionë euro për masat e reja antikrizë për kompanitë dhe qytetarët

Kryetari i LSDM-së dhe i mandatuari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, në një intervistë për MIA-n, tha se fokusi primar i tre muajve të ardhshëm të Qeverisë do të jetë reagimi ndaj krizës energjetike, e cila është rezultat i lëvizjeve globale.

Read Full Article