Back to homepage

Etiketë "Qeveria"

Arrihet pajtim për programin, PLD mbetet në Qeveri

Arrihet pajtim për programin, PLD mbetet në Qeveri

Udhëheqësia e Partisë Liberale Demokrate kanë realizuar takim me liderin e ri të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë, Dimitar Kovaçevski, sekretarin e partisë, Ljupço Nikollovski dhe kryeministrin Zoran Zaev. Në takim është arritur pajtim për politikat programore të qeverisë me çka

Read Full Article