Back to homepage

Etiketë "QMK"

Ka filluar mënjanimi i dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet e mbrëmshme

Ka filluar mënjanimi i dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet e mbrëmshme

Po punohet në mënjanimin e dëmeve të shkaktuara nga reshjet e mbrëmshme që kapluan komunën e Vinicës, Dollnenit dhe Tetovës. Në Vinicë janë përmbytur mbi 60 objekte, atje tanimë është larguar uji nga objektet e banimit. Për momentin po punohet

Read Full Article