Back to homepage

Etiketë "Rada Trajkoviq"

Politikania serbe në Kosovë: Po m’i kërcënojnë edhe fëmijët, përgjegjësinë e ka Vuçiqi

Politikania serbe në Kosovë: Po m’i kërcënojnë edhe fëmijët, përgjegjësinë e ka Vuçiqi

Politikania serbe në Kosovë, Rada Trajkoviq, që kundërshton pushtetin në Serbi dhe Listën Serbe në Kosovë, e bën përgjegjës presidentin serb Aleksandar Vuçiq për sigurinë e saj dhe të familjes së saj, që, siç thotë Trajkoviqi, është në rrezik. Trajkoviqi

Read Full Article