Back to homepage

Tag "Radio Vala"

10 vjet Radio Vala. Me Ju dhe për Ju! 

10 vjet Radio Vala. Me Ju dhe për Ju! 

10 vjet www.radiovala.com. 10.04.2012 – 10.04.2022 Sot, me 10 Prill 2022, Radio Vala, projekti im i parë medial i mbushi 10-të vjet. Ëndrra ime ishte të themeloja një Radio, prandaj përpara çfarëdo emri, do qëndronte Radio, Radio që vazhdon ta

Read Full Article