Back to homepage

Etiketë "Radmila Shekerinska"

Radmila Shekerinska: Rusia ka ashpërsuar marrëdhëniet me Perëndimin për arsye të brendshme

Radmila Shekerinska: Rusia ka ashpërsuar marrëdhëniet me Perëndimin për arsye të brendshme

Radmilla Shekerinska është një nga ato politikane në vend që ka mbajtur pozita të larta në shtet dhe në partinë e saj amë – LSDM. Kërkuam opinion për disa situata aktuale që lidhen me agresionin ushtarak të Rusisë kundër Ukrainës,

Read Full Article