Back to homepage

Etiketë "Radmilla Sheqerinska"

Sheqerinska zgjedhet Nënkryetare e Partisë së Socialistëve Evropian

Sheqerinska zgjedhet Nënkryetare e Partisë së Socialistëve Evropian

Ish-Ministrja e Mbrojtjes dhe ish-Nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Sheqerinska, është zgjedhur Nënkryetare e Partisë së Socialistëve Evropian. “Është hera e parë që Partia e Socialistëve Evropian zgjedh në këtë pozitë një personalitet që vjen nga vendi që nuk është anëtar

Read Full Article