Back to homepage

Etiketë "Ramzan Kadyrov"

Deklaratat rrufe të Macron dhe Kadyrov!

Deklaratat rrufe të Macron dhe Kadyrov! Updated

Editorial – Redaksia Flaka Në një interval të shkurtër kohorë dhe në pretekst të fillimit të bisedimeve të Maqedonisë së Verit në Bashkimin Europian dhe zhvillimeve të fundit në veri të Kosovës, kanë ardhur dy deklarata në drejtim të shqiptarëve

Read Full Article