Back to homepage

Etiketë "Rasi i Kumanovës"

Ahmeti flet për bashkëpunëtorët: Mund të jemi të suksesshëm në këtë mobilizim

Ahmeti flet për bashkëpunëtorët: Mund të jemi të suksesshëm në këtë mobilizim

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në emisionin n’Demos ka folur me refleksione që nga fillimi i veprimtarisë 40 vite më parë gjerë më sot. “Me 1 korrik të vitit 1984 u arratisa për në perëndim por me një zotim dhe

Read Full Article