Back to homepage

Tag "Refugjatët"

Maqedonia e Veriut: 50 refugjatë ukrainas janë strehuar nëpër familje

Maqedonia e Veriut: 50 refugjatë ukrainas janë strehuar nëpër familje

Deri më tani në vendin tonë nuk ka presion për valë të emigrantëve nga Ukraina, por nuk do të thotë se nuk do të ketë në të ardhmen. Këtë e deklaroi ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, i cili tha se

Read Full Article
Nuk pritet valë refugjatësh nga Ukraina në Maqedoninë e Veriut

Nuk pritet valë refugjatësh nga Ukraina në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut nuk pret  valë të rritur të refugjatëve nga Ukraina, por edhe përveç kësaj, Qeveria është e gatshme për valë të mundshme të refugjatëve. Shefi i Diplomacisë Bujar Osmani dje tha se në shtet  nuk ka dinamikë më

Read Full Article
116 mijë ukrainas janë larguar nga vendi, thotë OKB

116 mijë ukrainas janë larguar nga vendi, thotë OKB

Sipas një Komisioneri të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatët, rreth 116 mijë njerëz janë larguar nga Ukraina. Raportohet për një kolonë të gjatë të njerëzve që presin të hyjnë në Poloni dhe Moldavi, shkruan Fax news, transmeton portal

Read Full Article